Yuvam Bahçeşehir fiyat listesi!
Bahçeşehir yeni konut projeleri arasında yer alan Yuvam Bahçeşehir fiyat listesi bilgisini sizler için araştırdık.

Yuvam Bahçeşehir fiyat listesi bilgisi belli oldu. Yuvam Bahçeşehir Evleri fiyatları 344 bin 250 TL'den alıcılarına sunuluyor. Detaylı olarak Yuvam Bahçeşehir Evleri fiyat listesi için tıklayınız.

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup tarafından hayata geçirilecek olan projenin içerisinde 5 bin metrekare büyüklüğünde doğal koru alanı yer alıyor. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer alacağı projede daire büyüklükleri 75 ila 125 metrekare arasında değişiklik gösterecek.İstanbul'un Bahçeşehir ilçesinde konumlandırılacak olan Yuvam Bahçeşehir Evleri projesinin ilk etabı toplam 752 konut ve 16 mağazadan oluşuyor. 

Küçükçekmece gölü manzarasına sahip olacak Yuvam Bahçeşehir Evleri projesinde Günün 24 saati güvenlik, açık-kapalı otopark, spor salonu, sosyal alanları, oturma alanları, oyun yerleri, çok amaçlı spor alanları, ticari alanlar ve 22 bin metrekare peyzaj alanı bulunacak.

Yuvam Bahçeşehir fiyat listesi bilgisi sizler için derledik. Yuvam Bahçeşehir satılık konutlar ile ilgili gelişmeleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181