Aydın Nazilli'nin 4 bölgesinde kentsel dönüşüm projesi başlıyor!
Basın mensuplarıyla makamında bir araya gelen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aşağı Nazilli, Yeni Mahalle, Pınarbaşı ve otogar tarafında kentsel dönüşümün başlayacağı müjdesini verdi.

'AŞAĞI NAZİLLİ' NAZİLLİ'NİN DEĞİŞEN YÜZÜ OLACAK
Aşağı Nazilli'de kentsel dönüşüm yapılmasının kendisinin seçim vaadi olduğunu söyleyen Alıcık, "Büyükşehir olmasaydık belki şimdiye kadar Sümerbank'a kadar ineceğimiz bir kentsel dönüşüm alanı vardı. Orada projesi hazır 80 tane daire yapacağız. İmar tadilatını bekliyoruz. Önümüzdeki günlerde ihalesini yapacağız. Bununla yıllardır çıkmazın içinde olan Aşağı Nazilli farklı bir görünüm kazanacak, Nazilli'nin değişen yüzü olacak" dedi. Ördü Caddesinde bulunan Yeni Mahalle'de de kentsel dönüşüm yapılacağını belirten Alıcık, "Yeni Mahalle şehrin göbeği. Vatandaşlar da yıllardan beri mağduriyet yaşıyor. Ordu Caddesi'nin ilerisinde bir alan var. Vatandaşlarla anlaşıldığı takdirde ki şuanda yurt dışında yaşayan bir kişi kaldı, anlaşma sağlandığında orada da kentsel dönüşüm başlayacak. İmar tadilatının içerisinde Pınarbaşı da var. Pınarbaşı'nda özellikle Cem Evi'nin olduğu tarafta tamamı Nazilli Belediyesi olarak hızlı bir şekilde kentsel dönüşüm yapacağız. İnşaat alanlarının olduğu yerlerden biri de garajın olduğu yerde. Orada da hiçbir şey kalmadı. 100 dönümün üzerinde bir kentsel dönüşüm olacak" dedi.

"VATANDAŞLAR YERLERİNİ SAKLASIN"
Kentsel dönüşüm noktasında sona gelindiğini belirten Başkan Alıcık, TOKİ ile protokol imzalayacaklarını, sonraki sürecin vatandaşlarla birebir yapılacağını dile getirdi. "Anlaşmayı yaptıktan sonra 2019'da o alan Haluk Alıcık kentsel dönüşüm alanı olacak. Vatandaşlar yerlerini saklasın. Çünkü bunlar bizim için önemli" diyen Alıcık konuyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na teşekkürlerini iletti.

Simge Ata / Aydın Denge Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181