40 yıldır Söke'de ticari hayatına devam Yavuzlar İnşaat, Söke, Didim ve Efeler'deki önemli inşaat projelerine dönük olarak lansman toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan Yavuzlar İnşaat Proje Geliştirme ve Uygulama Sorumlusu Tevfik Yavuz daha önce Mylife Tower olarak duyurulan Aykonut Yapı Kooperatifi mağdurlarının sorununun çözümü için geliştirilen projede, Mylife Incity olarak isim değişikliğine gidildiğini ve hedeflerinin Kasım ayında projeye başlamak olduğunu söyledi.

"MYLİF INCİTY AYDININ ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK"
Toplantıda konuşan Yavuzlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yavuz, "Yavuzlar ailesi olarak yaklaşık 40 yıllık iş hayatımızda, faaliyet gösterdiğimiz her sektörde en iyiyi yapmaya gayret ettik Bu gayretimiz bizleri daha ileriye, daha iyiye ve hep daha büyük sorumluluklar almaya yönlendirdi. Bildiğiniz üzere Yavuzlar İnşaat olarak geliştirdiğimiz projelerimizi "Mylife" markası ile müşterilerimize sunuyoruz. Öncelikli ilkemiz; velinimetimiz olarak nitelendirdiğimiz müşterilerimizin memnuniyeti. Söke'de marka projelerimiz ile sizlere layık olmak için devam ediyoruz. Faaliyet alanımızı Söke ile sınırlandırmayıp Ege Bölgesi'ne yaymaya başladık Bugün burada öncelikle Söke'de 3 yeni projemiz ile Didim'de başlayacağımız restoranlar, kafeler ve mağazalardan oluşan ulusal ve uluslararası yatırımcı ve kiracılara kiralayacağımız karma projemiz olan Mylife Didyma ve ardından da Aydın'ın çehresini değiştireceğini iddia ettiğimiz Mylife Incity projemizin tanıtımını yapmak üzere toplandık" diye konuştu.

"SEKTÖRDE GÜVEN VE KALİTENİN ADI HALİNE GELDİK"
Prestij projeler hakkında bilgilendirmede bulunan Yavuzlar inşaat Proje Geliştirme ve Uygulama Sorumlusu Tevfik Yavuz, "1994'te Yavuzlar İnşaat A.Ş ilk projesiyle aktif olarak inşaat sektörüne girmiş ve 28 yıldır gerek yurt dışı, gerekse de yurt içinde sayısız resmi ve özel taahhüt projelerine imza atmıştır. Yavuzlar İnşaat A.Ş imzası sektörde güvenin ve kalitenin adı haline gelmiştir" dedi. Ardından slayt gösterileri eşliğinde prestij projeleri tanıtan Yavuz, "Mylife Residence Söke'nin en çok talep gören Yenicami Mahallesi'nde ve lokaşyon olarak tüm sosyal olanaklara yürüyüş mesafesinde yer almakta. 284 daire ve 6 iş yerinden oluşan proje yaklaşık 10 bin metrekarelik alana yerleştirilmiş. Bölgenin en büyük ve en donanımlı projesi olma özelliği ile Mylife Residence, 6 bin metrekarelik yeşil alana sahip. Projede fark yaratan detaylar olarak kapalı otopark sauna, buhar odası, sinema, maç izleme odası, çocuk oyun alanı, spor alanı, açık dinlenme alanları yer almaktadır. 3+1, 2+1, 1+1 dairelerin yer aldığı Mylife Residence, Söke'nin yeni yaşam ve yatırım fırsatı olarak gerçek sahiplerini bekliyor" dedi.

"SÖKE'NİN İLK 16 KATLI PROJESİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"
MyLife Residence'ın tesliminden hemen sonra startı verilen Mylife Boutique, Mylife Point ve Mylife Nevvcity projelerinin de yüksek standartlarıyla Sökelilerin beğenisine sunulduğunu söyleyen Yavuz, "Lokaşyon olarak Söke'nin en kıymetli noktasında yer alan Mylife Point, Yenicami Mahallesi Tariş arazisi olarak bilinen arazide yer alıyor. Merkeze adım mesafesinde olan proje yanı başına inşa edilecek AVM ile daha da kıymetli hale gelecek 184 daire ve 7 iş yerinden oluşan proje, yaklaşık 6.5 dönümlük arazi üzerinde yer alıyor. 3+1,2+1, 1+1 dairelerden oluşan Mylife Point, Söke'nin ilk 16 katlı projesi. Standartların üzerinde betonarme imalatı, şık ve kaliteli teknik donanımları, geniş sosyal alanları ile projenin bölgede muadili bulunmamakta. Açık yüzme havuzu, sauna, buhar odası, sinema, maç izleme odası, çocuk oyun alanı, spor alanı, açık dinlenme alanları, 7/24 güvenlik kapalı otopark gibi donatılarıyla sakinlerine ev ortamında zengin sosyal alternatifler sunuyor" diye konuştu.

"PROJE ADI INCİTY OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ"
"20 yıllık bir süreçte gelişen çeşitli talihsizlikler sonucu Aydın'ın kanayan yarası durumuna gelen Aykonut sorununun Yavuzlar İnşaat'ın girişimi ile son buluyor" diyen Yavuz, "20 yıldır çözüm bekleyen Aykonut üyelerinin sonunda yüzü gülüyor. Aydın'ın merkezi Güzelhisar Mahallesi Torlak mevkiinde yer alan Aykonut kooperatif arazisi ve çevresinde yer alan kentsel dönüşüm alanları tek bir proje ile Aydın'ın dokusuna ve kimliğine yaraşır bir şekilde Yavuzlar İnşaat güvencesi ile yeniden yapılandırılacak. Yavuzlar İnşaat Mylife markasını taşıyacak Mylife Incity, Aydında yeni bir cazibe merkezi yaratacak. Yaklaşık bin 694 konut ve 120 iş yerinden oluşması planlanan yatırımın maliyet değeri 500 milyon liradır. 36 ayda bitirilmesi hedeflenen proje bittiğinde bölgeye ciddi bir hareketlilik ve istihdam alanı sağlayacak. Mylife Tovver olarak duyurulan projenin adı, lokasyonu ve sosyal donatıları göz önüne alınarak, kendisine en çok yakışacak isim ile yani Incity ile değiştirildi" dedi.

"KASIM AYINDA PROJEYE BAŞLANACAK"
Yavuzlar İnşaat'ın en büyük mutluluğunun, mağdurların yüzünü güldürerek şehrin kimliğine yakışır bir proje gerçekleştirip, Yavuzlar imzasını Aydın'a atıyor olmak olduğunu söyleyen Yavuz, 'Yaklaşık 60 adet ev kentsel dönüşüm çerçevesinde projenin içinde yer alıyor. Bu evlerin içinde bazıları yıkılmak üzere terk edilmiş metruk binalardır. Lokasyon olarak çok kıymetli bir lokasyon olan Torlakı görüntü olarak rübarsızlaştıran bu yapılarda Mylife Incity projesi ile yapılandınlacak ve bölge hak ettiği değeri tekrar geri kazanacak Yavuzlar İnşaat 'Şehrin tam ortasında 50 dönümlük araziyi şekillendirecek yeni bir kimlik kazandıracak olduğumuzun bilincinde, görevimizin ağırlığı ve öneminin farkındayız. Yavuzlar olarak mülkiyet sahiplerinin mağduriyetini gidermek için büyük bir mücadele içerisine girdik Hedefimiz bu yıl Kasım ayında projemizin startını vermektir" diye konuştu.

Yavuzlar İnşaat'a ait Söke'deki şirket irtibat ofisinde gerçekleşen basın toplantısına, Yavuzlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yavuz ve yönetim kurulu üyesi kardeşleri Kemal Yavuz, Tevfik Yavuz ve Uğur Yavuz katıldı. 

Murat Tan / Aydın Denge Gazetesi