Vakıfbank anlaşmalı konut projeleri Aydın!
Vakıfbank anlaşmalı konut projeleri Aydın detaylarını sizler için araştırdık. Sektörü hareketlendirecek olan kampanya kapsamında yer alan 0,98 konut kredisi kampanyası kapsamında ev sahibi olmak isteyenlerin kredili konut alımı kolaylaşacak.

İşte Vakıfbank anlaşmalı konut projeleri Aydın listesi;
- Sena Residence

Vakıfbank konut kredisi kampanyası detayları şu şekilde;
Konut alımını kolaylaştımak için başlatılan kampanya kapsamında Vakıfbank ile anlaşmalı inşaat firmaları tarafından üretilen konut projelerinde daire satın almak isteyen bireysel müşteriler, kampanyaya dahil olan firmaların da katkısıyla aylık yüzde 0,98 faiz oranından 120 ay vadede 500 bin TL ye kadar "SarıPanjur Konut Kredisi" kullanabilecek.

İnşaat sektörünü hareketlendirecek ve firmalarında elinde bulunan konut stoğunu eritmesinde katkıda bulunacak olan Vakıfbank konut projeleri Türkiye'nin dört bir yanında yer alıyor. Vakıfbank Sarı Panjur konut kredisi kampanyası kapsamında uygun ödeme seçenekleri ile daire sahibi olma imkanı sunulacak.

Vakıfbank anlaşmalı konut projeleri Aydın detaylarını sizler için derledik. Vakıfbank 098 konut kredisi ile ilgili gelişmeleri ve haeberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cesim 5 yıl önce

Hangi firmalardan alıca

banner182

banner181