Bakyapı Prestij Optimum nerede?
40 bin 860 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Bakyapı Prestij Optimum nerede sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Bakyapı Prestij Optimum nerede sorusunun detayları şu şekilde; Prestij Optimum konum olarak Borsa'nın Osmangazi ilçesi Demirtaş Yolu Caddesi'nde yer alıyor.
Prestij Optimum kroki için tıklayınız.

Ptestij Optimum harita görseli;


Toplam 9 bloktan oluşan Bakyapı Prestij Optimum projesinin 8 bin metrekaresi peyzaj alanlarına ayrılıyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Prestij Optimum projesinde 2+1 daire, 3+1 daire ve dubleks olmak üzere 8 farklı daire tipi yer alıyor.

Bakyapı tarafından hayata geçirilen Prestij Optimum projesinde çocuk oyun alanı, yürüyüş alanları, spor salonu, otopark, fitness, sauna ve yüzme havuzu bulunuyor. Prestij Optimum projesinde mağazalar, cafeler, restoranlar ve marketler bulunuyor.

Bakyapı Prestij Optimum nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Prestij Optimum satış ofisi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ /EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181