Bursa inşaat sektörünün önemli kuruluşları arasında yer alan Bakyapı tarafından Demirtaş bölgesinde inşa edilecek Prestij Optimum projesi 1.etap satışları lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yanı sıra dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı Prestij Optimum projesinde çocuk oyun alanı, yürüyüş alanları, spor salonu, otopark bulunuyor.

Deprem yönetmeliğine uygun inşa edilen radye temel sistemi ile yükselecek olan Bakyapı Prestij Optimum, konvansiyonel inşaat tekniği ile tamamlanacak. Projede 7/24 özel güvenlik sistemi, kapalı devre güvenlik kameraları ile tüm site sakinlerinin kendilerini güvende hissetmesini sağlayacak.

Fonksiyonel mimarisi ile dikkat çekecek olan Prestij Optimum projesinde her dairede ankastre mutfak ürünleri (ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın), ankastre çamaşır makinesi, inverter klima, görüntülü intercom sistemi, dekoratif duvar kağıtları ve kombi bulunuyor. Konut alıcılarının konforu ve mutluluğu için her detayın düşünüldüğü Prestij Optimum projesinde ayrıca ısı yalıtımlı duvarlara sahip dairelerde yüksek bir yaşam konforu hedefleniyor.


Utku Çalışkan / EmlakSayfasi.com.tr


BAKYAPI'DAN YENİ PROJE; 120 AY VADELİ 159 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATIŞTA! BİLGİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ