Balart Meteor teslim tarihi!
Meteor İnşaat'ın Bursa'nın gözde yerleşim bölgelerinden Balat'ta konumlandırıdığı Balart Meteor'da daire teslimlerinin 2016 yıl sonunda gerçekleşmesi planlanmakta.

4 bloktan oluşan 
Balart Meteor projesinde 99 metrekare net 150 metrekare brüt alana sahip 16 adet 2+1, 147 metrekare net 180 metrekare brüt alan sahip 3+1 ve 219 metrekare net 295 metrekare brüt alana sahip 4+1 olmak üzere toplamda 4 blokta 64 daire bulunuyor.

Bahçe katında konumlandırılan ve 20 metrekarelik bahçe alanına sahip olan 
2+1 dairelerden 4 bahçe katı daire, site içerisindeki kot farkı nedeniyle 1.kat konumunda ve sitenin yürüyüş alanlarından yüksekte yer alıyor.

Balart Meteor'da açık havuz, açık çocuk oyun alanları, kapalı otopark, spor salonu, BalaRt Cafe yer alırken projede siteye giriş yapan araçlar direk olarak otopark'a yönlendirildiği için araç trafiğinin olmadığı çocuklarınız için güvenli bir yaşam ortamı sağlanmış durumda.

Balart Meteor İletişim!
Telefon: 444 8 391
Web:
 www.balatameteordusuyor.com/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181