Balıkesir Bahçelievler ve Paşaalanı birbirin bağlanacak!
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı 3. Birleşimi Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığında yapıldı. Yoklama ve açılışın ardından bir önceki toplantı tutanak özetinin meclis onayına sunulduğu toplantıda meclis gündeminde yer alan maddeler görüşüldü. Toplantıda eski Askerlik Şubesi’nin bulunduğu arsanın Büyükşehir’e devri kabul edilirken, arsanın inşası başlayan Çamlık Projesi ile birleştirilmesi kararlaştırıldı.

BAHÇELİEVLER VE PAŞAALANI BİRBİRİNE BAĞLANACAK
Meclis toplantısında ayrıca Bahçelievler-Paşaalanı Mahallelerini birbirine bağlayacak yeni güzergah ve kavşak düzenlemeleri ile iki adet köprü yapımıyla ilgili Komisyon raporu da onaylandı. Bu kapsamda kavşak düzenlemelerinin yapılacağı eski Roman Evleri’nin bulunduğu alanda oturan vatandaşlar için Büyükşehir tarafından yapılan konutlar geçtiğimiz haftalarda düzenlenen tören ile açılmıştı. Büyükşehir Belediye Meclisi 3. Birleşimine; İlçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ve Daire Başkanları katıldı. 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181