Balıkesir'de 110 milyon liralık dönüşüm projesi tanıtıldı!
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut AŞ (BALTOK) tarafından Çay Deresi Rekreasyon Alanı karşısında bulunan alana yapılması planlanan 110 milyon lira değerindeki işyerleri, konutlar ve park alanından oluşan projesi bölgedeki hak sahiplerine tanıtıldı. Bölgeyi Çay Deresi Rekreasyon Alanı ile bir bütün içerisinde kent yaşamına kazandıracak olan projenin Balkonuk Center'de düzenlenen tanıtım toplantısına, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da katıldı.

"Dönüşüme destek verin"
Başkan Uğur, proje hakkında hak sahiplerine bilgi vererek, Büyükşehir'in kentsel dönüşüm projesine destek vermelerini istedi. BALTOK Genel Müdürü Sercan Akkoç da kentsel dönüşüm projesiyle ilgili hak sahiplerine sinevizyon eşliğinde bilgi sundu. Daha sonra BALTOK tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisi izlendi. 

Yeni Asır Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181