Prestij Paşa Konakları nerede? İşte lokasyonu...
Örnek dairesi hazır olan Prestij Paşa Konakları nerede sorusunun cevabını sizler için araştırdık.projesi .

Prestij Paşa Konakları nerede sorusunun cevabı şu şekilde;
Balıkesir Merkez'de yükselecek olan Prestij Paşa Konakları konum olarak olarak Özel Sevgi Hastanesi'ne 600 metre, Balıkesir Devlet Hastanesi'ne 1,5 kilometre, Yaylada AVM'ye 400 metre ve 5M Migros'a 300 metre mesafede yer alacak.

Prestij Paşa Konakları harita ise şöyle;


Bakyapı imzası ile hayata geçirilecek olan Prestij Paşa Konakları projesi 3+1 bahçe katı ve 4+1 normal dairelerden oluşacak. 2 farklı tipte daire seçeneklerinin yer alacağı Prestij Paşa Konakları projesinde ankastre ürünler, klima, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, buzdolabı, kombi, vestiyer-portmanto, yerden ısıtma yer alacak.

Prestij markasının en yeni projesi olan Prestij Paşa Konakları Balıkesir projesinde kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu bay-bayan, fitness, sauna, mescid, süs havuzu, oyun parkı, yürüyüş yolu, bisiklet yolu, kamelya, 7/24 güvenlik, mini market, kafe gibi sosyal donatı alanları yer alacak.

Prestij Paşa Konakları nerede sorusunun cevabını sizler için derledik. Prestij Paşa Konakları lokasyon ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181