Balıkesir Karesi TOKİ kura tarihi 22 Temmuz 2019!
Toki 50 bin sosyal konut projesi kapsamında yer alacak olan Balıkesir Karesi Toki kura tarihi 22 Temmuz 2019 olarak belirlendi.

Balıkesir Karesi Toki kura tarihi detayları şu şekilde;
Balıkesir Karesi 1000 Konut Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilecek olan Balıkesir Karesi Toki kuraları ne zaman çekilecek sorusunun detayları belli oldu. Yatay mimaride inşa edilecek olan Karesi Toki projesinin kura çekimi 22 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak kura töreninden sonra hak sahipleri belli olacak.

Balıkesir Karesi Toki kura sonuçları için tıklayınız.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Balıkesir Karesi toki evleri için talep toplandı. Projede brüt 75 metrekare büyüklükte 2+1 nitelikli 500 adet konut ve brüt 110 metrekare büyüklükte 3+1 nitelikli 500 adet konutlar yer alacak. 

Toki Balıkesir 2019 projeleri arasında yer alacak olan ​Balıkesir Toki 2019 başvuru işlemleri 6 Mart'ta başladı ve 19 Nisan'da son buldu. Toki 50 bin konut Balıkesir çerçevesinde yer alan Karesi Toki projesi başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Balıkesir İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığıyla yürütüldü.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Balıkesir Karesi Toki kura tarihi detaylarını sizler için araştırdık. Balıkesir Karesi Toki kura çekimi ne zaman ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esma 5 yıl önce

Balıkesir karesi kura çekimi saat kaçta ve nerede olucak

Avatar
Tamer 5 yıl önce

Balıkesir karesi kura çekimi saat kaçta ve nerede olucak

Avatar
Türkan 5 yıl önce

Balıkesir çekilişi nerede ve saat kaçta yapılacak 22sinde deniyor tam bilgi istiyorum

Avatar
İlhan gürsu 5 yıl önce

Ben müracat ettiğim halde bilgilendirilmedim acaba elemeyemi takıldım

Avatar
İlhan gürsu 5 yıl önce

Ben müracat ettiğim halde bilgilendirilmedim acaba elemeyemi takıldım

banner182

banner181