Balıkesir Manyas TOKİ başvuruları yarın sona erecek!
376 adet 2+1 konut konut için toplanacak olan Balıkesir Manyas Toki başvuruları yarın sona erecek.

Toplam 376 adet konutun kuralı satılacağı Balıkesir Manyas Toki başvuru tarihi 21 Eylül 2020 tarihinde başladı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen ​Balıkesir Manyas Toki başvuruları 9 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecek.

Balıkesir Manyas Kızılcık Mahallesi 625 Konut projesi kapsamında hayata geçirilen alıkesir Manyas Toki projesinde başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi. Balıkesir Manyas Toki başvuru işlemleri Balıkesir ilindeki yetkili tüm T.Halk Bankası A.Ş şubeleri tarafından kabul edilecek.

Balıkesir Manyas Toki başvuruları detaylarını sizler için derledik. Balıkesir Manyas Toki evleri 2020 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Balıkesir Manyas Kızılcık Mahallesi Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181