Balıkesir Manyas TOKİ kura sonuçları 2020 ne zaman belli olacak?
Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Balıkesir Manyas Toki kura sonuçları 2020 ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık. 

Manyas Toki kura sonuçları isim listesi için tıklayınız.

Balıkesir Manyas Toki kura sonuçları 2020 ne zaman belli olacak sorusunun cevabı şu şekilde;
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Toki Balıkesir Manyas kura sonuçları 2020 listesini belirleyecek olan kura töreni 15 Ekim 2020 tarihi saat:11.00’de İdaremiz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Yapılan kura töreni neticesinde konutların hak sahipleri belli olacak.

Balıkesir Manyas Kızılcık Mahallesi 625 Konut projesi kapsamında hayata geçirilen Balıkesir Manyas Toki başvuru tarihi 21 Eylül 2020 tarihinde başladı. Balıkesir Manyas Toki başvuruları 9 Ekim 2020 tarihine kadar devam etti.

376 adet 2+1 konut konut için toplanacak olan Balıkesir Manyas Toki projesinde başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi. Balıkesir Manyas Toki başvuru işlemleri Balıkesir ilindeki yetkili tüm T.Halk Bankası A.Ş şubeleri tarafından kabul edildi.

Balıkesir Manyas Toki kura sonuçları 2020 ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için derledik. toki manyas kura sonuçları 2020 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Balıkesir Manyas Kızılcık Mahallesi Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181