Balıkesir Manyas TOKİ sözleşme imzalama tarihi!
Balıkesir Manyas Toki'de toplam 376 adet konut kuralı olarak satışa sunulacak Balıkesir Manyas Toki sözleşme imzalama tarihi detaylarını sizler için araştırdık.

Balıkesir Manyas Kızılcık Mahallesi 625 Konut projesi kapsamında hayata geçirilecek toplam 376 adet konutun yer aldığı Balıkesir Manyas Toki sözleşme imzalama tarihi belli oldu. Balıkesir Manyas Kızılcık Mahallesi 625 Konut projesi için sözleşme imzalama tarihi asil hak sahipleri için 26 Ekim 2020 - 30 Kasım 2020 tarihleri arasında yapılacak. Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için yedek hak sahipleri  07 Aralık 2020 - 23 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Balıkesir Manyas Toki başvuruları 9 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecek.

Toplam 376 adet konutun kuralı satılacağı Balıkesir Manyas Toki başvuru işlemleri Balıkesir ilindeki yetkili tüm T.Halk Bankası A.Ş şubeleri tarafından kabul edilecek.376 adet 2+1 konut konut için toplanacak olan Mamak Altıağaç Karaağaç Toki projesinde başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi.

Balıkesir Manyas Toki sözleşme imzalama tarihi detaylarını sizler için derledik. Balıkesir Manyas Toki sözleşme detayları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Balıkesir Manyas Kızılcık Mahallesi Toki fiyat için tıklayınız.
Balıkesir Manyas Kızılcık Mahallesi Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181