Balıkesir TOKİ 2018!
Balıkesir TOKİ 2018 listesini sizler için araştırdık. TOKİ tarafından inşa edilen konut projelerinin arasında Balıkesir'de yer alıyor. Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen tarafından Türkiyenin birçok şehrinde yapılan projelerin çalışmaları devam ediyor.

İşte Balıkesir TOKİ 2018 listesi
- Sındırgı TOKİ projesinde yer alan 239 standart konut ve 134 adet gelir grubu konut 29 Haziran'a kadar kurasız satışta.
- Balıkesir Balya TOKİ projesi kapsamında inşa edilen 11 konutun kurasız satışı 29 Haziran'a kadar devam edecek.
- Bigadiç TOKİ projesi kapsamında inşa edilecek 322 konutun ihalesi 3 Mayıs'ta yapılacak. Projenin başvuru tarihi henüz netlik kazanmadı.
- Manyas TOKİ projesinde hayata geçirilecek olan 625 konutun ihalesi 10 Mayıs'ta yapılacak. Projenin başvuru tarihi henüz netlişmedi.

Balıkesir TOKİ 2018 ile ilgili gelişmeleri ve habeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181