Dursunbey 3. etap TOKİ'de kazı çalışmaları başladı!

Dursunbey'de 3. etap olarak yapımına başlanan TOKİ konutlarında kazı çalışmaları başladı.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın girişimleri ile geçtiğimiz Temmuz ayında ihalesi gerçekleşen 3. Etap TOKİ konutlarının yapımına başlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Dursunbey Üçeylül Mahallesi’nde inşa edilecek 160 adet konutun kazı çalışmaları başladı.

31 Temmuz 2019 Pazartesi tarihinde gerçekleştirilen ihale kapsamında konutların yanısıra büfe, altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. Yatay konseptli projede, yerel ve modern mimari sentezlenirken, konutlarda yer alan mimari cephe malzemeleri (zemin kat seviyesinde taş ve ahşap görünümlü kaplamalar ile söve ve kat silmeleri) kullanılarak, tasarımda farkındalık oluşturulacak.

Dursunbey'de bu projeyle, parkları, peyzajı, oyun ve spor alanları ile nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam alanı oluşuyor.

Dursunbey Belediyesi 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181