Sındırgı TOKİ Evleri satılık!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sındırgı TOKİ Evleri satılık detaylarını sizler için araştırdık.

Sındırgı TOKİ Evleri satılık detayları şu şekilde;
Balıkesir Sındırgı 2. etap Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen 37 konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Balıkesir Sındırgı TOKİ satılık saire seçenekleri konut alıcılarına sunulacak.

Balıkesir Sındırgı 2. etap TOKİ projesinde satışlar 19 Kasım 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. 18 adet 2+1 alt gelir grubu ve 19 adet 3+1 orta gelir grubu konutun satışa sunulacağı projede yer alan konutların satış işlemleri TC. Ziraat Bankası AŞ. Sındırgı/Balıkesir şubesi tarafından yürüyülecek.

Balıkesir Sındırgı 2. etap TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Balıkesir Sındırgı 2. etap TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Balıkesir Sındırgı 2. etap TOKİ fiyatları için tıklayınız.

Sındırgı TOKİ Evleri satılık ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181