TOKİ Balıkesir açık satış Ağustos 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Toki Balıkesir açık satış Ağustos 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Balıkesir açık satış Ağustos 2019 detayları şu şekilde;

Balıkesir Sındırgı Toki 2. etap kapsamında alt gelir ve orta gelir grubuna yönelik açık satışa sunulacak olan 72 adet konutun satışları 5 Ağustos 2019 tarihinde başlayacak ve 31 Aralık 2019 tarihine kadar devam edecek. 71 adet alt gelir ve 1 adet orta gelir grubuna yönelik satışa sunulan konutların satış işlemleri TC. Ziraat Bankası AŞ. Sındırgı şubesi ile yürütülecek. 

Balıkesir İvrindi Kurtuluş Toki projesinde 2 adet konut orta gelir grubu, 1 adet konut alt gelir grubu için satışa sunulacak. Satışlarının 5 Ağustos 2019 - 31 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacağı konutların satış işlemleri TC. Ziraat Bankası AŞ. İvrindi şubesi ile yürütülecek. 

Toki Balıkesir satış listesi şu şekilde;

Toki Balıkesir açık satış Ağustos 2019 detaylarını sizler için derledik. Toki Balıkesir satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181