TOKİ Balıkesir'de 1 milyar 281 milyon liralık 78 projenin açılışını yaptı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir’de Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından tamamlanan konut, hastane ve sosyal tesislerin de yer aldığı toplu açılışları gerçekleştirdi.

TOKİ Başkanı M. Ergün TURAN’ın da hazır bulunduğu toplu açılış töreninde, 1 milyar 281 milyon liralık 78 projenin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ’nin inşa ettiği 692 konut ile sosyal tesislerin de Balıkesir’e hayırlı olmasını diledi.

TOKİ’ye ait toplam yatırım bedeli yaklaşık 55 milyon TL olan; Balıkesir Gönen’de 376 konut,  Bandırma’da 316 konut, ticaret merkezi, cami uygulamaları ile ayrıca yine TOKİ tarafından inşaatı tamamlanan 850 yataklı Balıkesir Devlet Hastanesi’nin de açılışı gerçekleştirildi. 
 
TOKİ, bugüne kadar toplam yatırım bedeli yaklaşık 1 milyar lira olan Balıkesir’de 7 bin 220 konut uygulamasının yanı sıra 4 hastane(1.225 yataklı), 4 aile sağlığı merkezi, 7 ilköğretim okulu(152 derslikli), 1 lise(24 derslikli), 5 yurt(1.502 kişilik), 8 spor salonu, 1 halk eğitim merkezi, 2 anaokulu/kreş, 13 ticaret merkezi, 10 sosyal tesis, 2 SGK hizmet binası, 11 cami/şadırvan, 1 kütüphane inşa etti.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181