TOKİ emekliye ev Balıkesir!
Balıkesir Sındırgı 2. etap projesi kapsamında hayata geçirilen TOKİ emekliye ev Bakılesir detaylarını sizler için araştırdık.

Türkiye'nin birçok yerinde konut üreten TOKİ'nin alt gelir grubu için ürettiği projelerde satışa sunulan konutların yüzde 25'i emeklilere ayrılıyor. 2+1 planında 28 adet alt gelir grubu konutun satışa sunulduğu TOKİ emekliye ev Bakılesir satışları 31 Aralık 2018 tarihine kadar devam ediyor. 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Balıkesir Toki emeklilere ev projesinde satışlar TC. Ziraat Bankası AŞ. Sındırgı/Balıkesir şubesi tarafından yapılıyor.

11 Temmuz 2018 tarihinde satışa çıkarılan TOKİ emekliye ev Bakılesir satışları kapsamında 183 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuldu.

Balıkesir Sındırgı TOKİ Evleri ne zaman teslim? Tıklayınız.
Balıkesir Sındırgı TOKİ Evleri alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Balıkesir Sındırgı TOKİ Evleri fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181