Bartın 2019 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?
Yatay mimaride inşa edilecek olan Bartın 2019 Toki kuraları ne zaman çekilecek sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Bartın 2019 Toki kuraları ne zaman çekilecek sorusunun detayları şu şekilde;
2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan toki çekiliş sonuçları bartın listesini belirleyecek olan kura tarihi 5 Ağustos olarak belirlendi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan bartın toki kura listesi törenden sonra belli olacak.

50 bin sosyal konut projesi kapsamında yer alan Bartın Dallıca Toki evleri için talep toplandı. Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki tarafından Toki 50 bin konut Hatay için başvurular 19 Nisan'a kadar T. Halk Bankası A.Ş.’nin Hatay İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edildi.

Dar ve orta gelir grubuna yönelik yönetilecek olan Bartın Dallıca Toki 2019 kapsamında kuralı satışa sunulan dairelerin detayları şu şekilde;
2+1 nitelikli 300 adet, brüt 75 metrekare,
3+1 nitelikli 123 adet, brüt 110 metrekare

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Bartın 2019 Toki kuraları ne zaman çekilecek sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. bartın toki çekilişi ne zaman 2019 ve bartın toki kura çekimi ne zaman 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181