Bartın TOKİ 2019!
Bartın’ın Merkez İlçesi, Dallıca Köyü’nde inşa edilecek olan Bartın TOKİ 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Bartın TOKİ 2019 detayları şu şekilde; Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan TOKİ Bartın başvuruları 2019 detayları henüz netlik kazanmadı. 2019 TOKİ Bartın başvuru tarihi detayları netlik kazandığı zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Uygun fiyatlı konut üretimi yapan TOKİ imzası ile inşa edilecek olan Bartın Dallıca TOKİ ihalesi 25 Haziran 2018 tarihinde yapıldı. 3 katlı blokların inşa edileceği projede konutların 42’si 1+1, 298’i 2+1 ve 83’ü ise 3+1 planında tasarlanacak. Yerleşim alanı okulu, dükkânları, camisi, parkı, peyzajı, oyun ve spor alanları ile nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor.

Bartın TOKİ 2019 detayları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / emlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aysen yeni toki nereye yapılacak 5 yıl önce

Avatar
Aysen yeni toki nereye yapılacak 5 yıl önce

Avatar
Aysen yeni toki nereye yapılacak 5 yıl önce

banner182

banner181