İnegöl Batıkent Residence AVM'nin temeli atıldı
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş başta olmak üzere Bursa iş ve siyaset dünyasından birçok davetlinin katıldığı temel atma töreni ile ilk kazması vurulan Batıkent Residence Avm projesi 50 bin metrekarelik bir alan üzerinde yükselecek.

6 katlı 13 bloktan oluşan
Batıkent Residence AVM'de toplam 312 daire bulunuyor. 

Harput Holding ve Şiar İnşaat ortaklığında Akyükselen İnşaat tarafından gerçekleştirilecek olan projede her daire için 1 açık 1 kapalı otopark imkanı bulunurken ayrıca1 km’ye varan özel yürüyüş parkuru, 40.000 metrekare özel peyzajlı bahçe, süs havuzları, oturma grupları, kamelyalar, kadınlar ve erkekler için ayrı kapalı yüzme havuzları, kadınlar ve erkekler için ayrı fitness merkezleri, sauna, buhar odası, futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortları, çocuk oyun alanları ve amfi tiyatro bulunuyor.

3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer  aldığı Batıkent Residence AVM'de bahçe katı daire seçenekleri de mevcut.


Tuğba Gülten/Emlaksayfasi.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181