TOKİ Bayburt Merkez'de 263 emekli konutu inşa edecek!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Bayburt Merkez, Şingah Mahallesi’nde “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında inşa edilecek 263 konutun ihalesi yapıldı. 2 Haziran, Cuma günü gerçekleşen ihale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

Yükseklikleri zemin+3 olan projedeki konutlar 2+1 planında inşa edilecek.

Projede yerleşim alanının yeni bir yaşam merkezine dönüşmesi hedeflendi. Cephe tasarımlarında Ahşap görünümlü cephe elemanları, zemin kat seviyesinde taş kaplama ve dekoratif pencereler kullanıldı.

TOKİ, Türkiye genelinde piyasa koşullarında konut sahibi olmak için yeterli maddi kaynağa sahip olmayan vatandaşları konut edindirme misyonunun bir gereği olarak, emeklilerimizin uzun vadeli ödeme planları ile konut sahibi olmalarını amaçlıyor.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fevziye saka 2 yıl önce

انا بحاجة إلى بيت

banner182

banner181