TOKİ açık satış Bilecik! Ekim 2018
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ açık satış Bilecik Ekim 2018 detaylarını sizler için araştırdık.

TOKİ açık satış Bilecik Ekim 2018 detayları şu şekilde; Bilecik Osmaneli Camikebir Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Bilecik Osmaneli TOKİ'de 6 konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuldu. Bilecik TOKİ satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor.

1 adet 1+1 konut ve 5 adet 2+1 konut konutun satıldığı Bilecek Osmaneli TOKİ projesinde konutların satışları 06 Ağustos 2018 ila 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Projede satışlar TC. Ziraat Bankası AŞ. Osmaneli/Bilecik şubesi tarafından yürütülüyor. TOKİ kurasız satış Bilecik Osmaneli detayları için tıklayınız.

Toplu Konut İdaresi tarafından Bilecik'de inşaatı devam eden Toki Bilecik 2018 prejeleri arasında Toki Söğüt yer alıyor.

TOKİ açık satış Bilecik detaylarını sizler için derledik. Toki Bilecik satışları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Bilecik Osmaneli TOKİ fiyatları için tıklayınız.
Bilecik Osmaneli TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181