2019 yılı damga vergisi oranları!
Birçok kişi tarafından merak edilen 2019 yılı damga vergisi oranları detaylarını sizler için araştırdık.

Noter huzurunda kiracı ve ev sahibi tarafından yapılan kira kontratı için ödenmesi gereken vergiye damga vergisi deniyor. 31 Aralık 2018 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan ilan doğrultusunda 2019 yılı damga vergisi oranları belli oldu. Hükümleri Hazine ve Maliye Bakanı tarafından yürütülen ve 1 Ocak itibariyle yürürlüğe giren damga vergisi oranları 2019 detayları şu şekilde...

Damga vergisi ne kadar oldu 2019 ?
Detayların Resmi Gazete'de liste halinde yayımlandığı damga vergisi 2019 oranları için tıklayınız.

Kiracı ya da ev sahibi tarafından ödenmesi yeterli olan damga vergisi kira kontratının her nüshası için ayrı olarak hesaplanarak ödenir. Eğer kontratta kaç nüsha çıkarılacağı beyan edilmezse iki nüsha çıkarılır ve damga vergisi iki nüsha için hesaplanır.

2019 yılı damga vergisi oranları detaylarını sizler için derledik. Damga vergisi ne kadar 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181