AFAD deprem risk haritası!
Milyonlarca kişinin merak ettiği AFAD deprem risk haritası ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Adrese göre deprem riski sorgulama sistemi ile oturduğunuz şehirde bulunduğunuz semtin deprem riskini sorgulayabiliyorsunuz.

Evim deprem bölgesinde mi ?
Adrese göre deprem riski sorgulama hizmeti ile mahalle mahalle deprem riski öğrenilebiliyor. AFAD’ın koordinasyonunda ODTÜ, Boğaziçi, Akdeniz, Çukurova, Sakarya Üniversiteleri ve Maden Tetkik Arama (MTA) Genel Müdürlüğü ile birlikte hazırlanan deprem riski öğrenme portalı ile koordinat ve adres bilgileri girilerek sorgulama yapılabiliyor. evim deprem bölgesinde mi ?sorusunun cevabını öğrenmek için  https://tdth.afad.gov.tr adresine tıklayınız. 

Afad fay hattı sorgulama işlemi ile fay hattının aktif olup olmadığı öğrenilebiliyor. Ayrıca MTA üzerinden de herhangi bir giriş yapmadan illere göre fay hattı haritalarını inceleyebilirsiniz. MTA deprem fay hattı bilgilerini öğrenmek için tıklayınız.

AFAD deprem risk haritası ve konu ile ilgili tüm detaylar EmlakSayfası.com.tr'de yer almaya devam edecek.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181