Alpaslan Taşyakan kimdir?

7 Haziran 1983 yılında doğan Alpaslan Taşyakan, 2006 yılında Balıkesir Üniversitesi Mimarlık fakültesinden mezun olmuştur.

İnşaat sektörünün önde gelen firmaları arasında yer Taşyakan İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı olarak faaliyetlerine devam Alpaslan Taşyakan, Balıkesir Üniversitesi'ndeki  mimarlık eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatında aktif olarak yer almaya başlamıştır.

1978 yılından beri inşaat sektöründe hizmet veren Taşyakan İnşaat, Bursa ve çevresinde 38 yıldır 10 bine yakın konut projesini tamamlayarak bu alanda önemli bir başarıya imza atmıştır. Taşyakan İnşaat'ın yeni nesil temsilcisi olarak öne çıkan ve son projeleri Central Balat ile adından sıkça söz ettiren Alpaslan Taşyakan aynı zamanda çeşitli sivil toplum kuruluşları ve iş adamı derneklerine de üyedir. 

Alpaslan Taşyakan evli olup, 2 çocuk sahibidir.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181