Bağcılar deprem toplanma alanları!
İstanbul'un Bağcılar ilçesinde yaşayan kişiler tarafından merak edilen Bağcılar deprem toplanma alanları sizler için araştırıp derledik. 

İstanbul'da yaşanması beklenen marmara depremi ile ilgili uzmanlar zaman zaman açıklamalar yapıyor. Peki yaşanacağı düşünülen büyük marmara depreminde Bağcılar toplanma bölgeleri nereleri olacak ? İşte Bağcılar deprem toplanma alanları haritası ;

Bağcılar ilçesinde toplam 22 adet adet deprem toplanma alanı olacak. Bağcılar deprem toplanma alanları haritası için tıklayınız.
Bağcılar'da tüm mahallelerin toplanma alanları haritası için tıklayınız.

Olası bir deprem anında kullanılacak olan deprem toplanma noktaları için tıklayınız.


Ayrıca AFAD sitesinden herhangi bir giriş yapmadan deprem toplanma yerlerini öğrenmek mümkün. Bunun için aşağıda verilen linke tıklayarak İstanbul ve Bağcılar ​​ilçesini seçerek deprem toplanma yerlerini görüntüleyebilirsiniz.

Bağcılar deprem toplanma alanı ekranı için tıklayınız.

Bağcılar deprem toplanma bölgeleri sizler için derledik. Bağcılar deprem toplanma alanları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181