Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik!
Yönetmelik hükümleri Bakanlar Kurulu tarafından yürütülen binaların yangından korunması hakkında yönetmelik detaylarını sizler için araştırdık.

Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik 2018 için tıklayınız

Yangın yönetmeliği 2018 kapsamında kamu kurum ve kuruluşları, özel kuruluşlar ve gerçek kişiler tarafından kullanılan her türlü yapıda çıkabilecek yangınların en aza indirilmesi ve bu yangınlar sonucunda mal ve can kaybının en alt seviyeye indirilerek söndürülmesi amaçlanır. Yangın yönetmeliği son değişiklik 2018 yılında yapıldı.

Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik 2018 son hali çerçevesinde yangından önce ve yangın esnasında alınacak önlemler, organizasyon, eğitim ve denetim usulleri ve esasları yer alıyor. Bu yönetmelik ülkedeki her türlü yapı, bina, tesis ve işletmenin, tasarımı, yapımı, işletimi, bakımı ve kullanımı sırasında oluşacak yangın önleme ve söndürme tedbirlerini kapsamaktadır.

Bir yapıda çıkacak yangın sonucunda ısı, duman, zehirleyici gaz, boğucu gaz ve panik nedeniyle oluşacak can ve mal kaybını en aza indirmeyi amaçlayan yönetmelik için tıklayınız.

Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik detaylarını sizler için derledik. Yangın yönetmeliği son hali ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181