Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan kimdir?
Çanakkale Belediye Başkanı 2019 seçimleri ile Ülgür Gökhan oldu. İşte Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan kimdir sorusunun cevabı.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN köklü ve sosyal demokrat bir ailenin bireyi olarak 1950 yılında Çanakkale’de dünyaya geldi. Aldığı eğitimle çocukluğundan bu yana Atatürk İlkeleri ve Cumhuriyet’e, demokrasiye sıkı sıkıya bağlı olarak büyüdü. Çanakkale’de başladığı eğitim hayatına Galatasaray Lisesi’nde devam etti.

Sahip olduğu değerlerle örtüşen Galatasaray Lisesi’nde ki ilerici demokrat çizginin ve 1975 yılında Ankara Üniversitesinde Mülkiye ile başlayan üniversite eğitiminin gerek siyasi gerek idarecilik yaşamında önemli etkileri oldu.

Üniversite eğitimi için gittiği Ankara ona bundan böyle yaşamını paylaşacağı ve hayatının her alanında desteğini esirgemediği eşi Hale GÖKHAN’ la da tanışma fırsatı sundu. Bir erkek bir kız sahibi olan GÖKHAN ailesi, aileye yeni katılan üyeleriyle gün geçtikçe büyümektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181