Deprem toplanma alanları Antalya!
Antalya'da ikamet eden vatandaşlar tarafından merak edilen deprem toplanma alanları Antalya detaylarını sizler için araştırıp derledik.

Son günlerde Marmara depreminde sonra Türkiye'nin gündeminde olan konulardan biri olan deprem toplanma alanları vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. Yaşanması beklenen deprem için vatandaşlar önlem almak istiyor.

AFAD sitesinden herhangi bir giriş yapmadan Antalya deprem toplanma yerlerini öğrenmek için tıklayınız.

Deprem toplanma alanları Antalya detaylarını merak eden vatandaşlar ayrıca E-Devlet’e (https://www.turkiye.gov.tr) giriş yaparakta “Acil Toplanma Alanı Sorgulama” başlığından ikametlerine en uygun toplanma alanları bilgilerini öğrenebilecekler.

Deprem toplanma alanları Antalya detaylarını sizler için derledik. Antalya deprem toplanma yerleri ve Antalya deprem toplanma alanları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181