Devlet destekli konut kredisi!
İlk kez ev alacaklar için başlatılan devlet destekli konut kredisi detaylarını sizler için araştırdık. Konut hesabı da denilen devlet destekli konut kredisi ilk kez ev alacaklar için büyük fırsatlar sunuyor. İşte devlet destekli konut kredisi detayları...

Mevcut sisteme göre açılan devlet destekli konut kredisi hesabına en az 3 yıl düzenli ödeme yapanlara yüzde 20'ye varan devlet katkısı sağlanırken, bu katkı maksimum 15 bin lira olabiliyor. Ödemelerin düzenli yapılması ve sistemde belirli bir süre kalınması gibi şartlarında bulunduğu sisteme göre hesaptaki birikim arttıkça devlet desteği de artıyor.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek tarafından yapılan açıklamaya göre 2018'de devlet destekli konut kredisinde değişiklik yapılacağı ve desteğin arttırılacağı belirtildi. 2018'de yapılacak değişikliğe göre devlet desteği artacak, stopaj oranı inecek, tapu harcı düşecek ve düşük faizli kredi imkanı sunulacak.

Devlet destekli konut kredisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181