Eminevim nedir?

Faizsiz ev alma sisteminin mucidi Eminevim nedir sorusuna yanıt arıyor. Faizsiz ev sahibi yapan Eminevim sistemi nedir ? Bu sistem ile konut sahibi nasıl olunur ? İşte yanıtı...

Sistemin özünde imece ve yardımlaşma olan Eminevim, faiz ödemeden, kişinin bütçesine göre, dilediği yerden istediği gayrimenkulü alabilmesini sağlıyor. Türkiye'de ve Dünya'da ilk kez bu sistemi başlatan Eminevim'in sisteminin bir diğer adı da Elbirliği Sistemi olarak bilinmektedir.

30 yıllık güven ile hizmet veren Eminevim, 170.000 ev ve otomobilin teslimatını gerçekleştirdi. Bu sistem ile kişiler kendi birikimleriyle daha uzun bir sürede alacağı evi Eminevim daha kısa sürede teslim ediyor. 

Eminevim'de 3 farklı sistem bulunuyor. Bunlardan ilki olan 'Çekilişli Sitem' olarak ev sahibi olmak isteyenlere sunulurken, çekilişe girmek istemeyenler için hiç peşinatsız vadenin ortasında evin teslim edildiği teslim tarihinin kesin olarak bildiği "Vade ortası Sistem" ve peşinatı olan müşterilerin evini daha erken alacağı teslim tarihini kesin olarak bildiği "Peşinatlı Erken Teslim Sistemi" olarak kişilerin tercihlerine sunuluyor.

Eminevim nedir sorusunun detaylarını sizler için derledik. Bunun gibi soruların cevaplarını merak ediyorsanız 'emlaksayfasi.com.tr' adresini takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181