Eminevim sahibi kimdir?
Eminevim sahibi; Emin Üstün olup, 1991 yılında İstanbul'da birkaç kişinin bir araya gelerek kurduğu Emin Otomotiv firmasının kurucusudur. Bolu Gerede doğumlu olan Emin Üstün, Bolu'nun önemli simalarından Habibullah Üstün'ün oğludur.

Birkaç arkadaşın bir araya gelmesi ile “sırayla otomobil sahibi olma” modeli üzerinde organizasyonlar yapmaya başlayan Emin Üstün, kısa sürede önemli bir satış rakamı yakalamayı başarmıştır.

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten ve Eminevim sahibi Emin ÜSTÜN, 1991 yılında başlattığı satış modelini 1992 yılında geliştirdiği "el birliği sistemi" ile yeni bir boyuta taşımıştır. O dönemde farklı bir girişimcilik örneği sergileyerek otomobil alımında yaşanan sorunların üstesinden gelmeyi amaçlayan Emin Üstün, aslında kendisi de diğer insanlar gibi otomobil almak istemiş ancak; faizlerin yüksek oluşu, sınırlı seçenekler ayrıca beklenmesi gereken otomobil sırası onu bu soruna çözüm bulma yoluna itmiştir.

1990’lı yıllarda otomobil alımı noktasında yaşanan sorunların ev sahibi olmak isteyenler için de geçerli olduğunu gören Emin Üstün, 2005 yılında El Birliği sistemini ev sahibi olmak isteyenlerin de istifadesine sunmayı hedefledir.

Bu kapsamda Emin Otomotiv ve Eminevim ile insanları faizsiz bir yöntemle ev ve otomobil sahibi yaparken bir yandan da diğer grup şirketleriyle farklı ihtiyaçlara farklı çözümler sunma yoluna gitmiştir. Bunlardan biri olan Eminevim İnşaat ile toplu konutlar inşa etmeye başlamıştır.

Emin Şirketler Grubu bünyesinde; Emin Enerji, Emin Tarım ve Hayvancılık, Emin Sigorta, Emin Otomotiv 2. El, Emin Mağaza, Emin Yachting gibi firmalar bulunmaktadır.

Emin Üstün evli olup, çocukları ile birlikte çalışmaktadır.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat dağlıoğlu 5 yıl önce

Emin üstün ben murat dağlıoğlu ben madurum benim paramı verin

banner182

banner181