Eminevim sistemi nedir?
Eminevim sistemi nedir sorusunun detaylı cevabını sizler için araştırdık. Milyonlarca insanın merak ettiği Eminevim bir el birliği sistemidir. 26 yıldır hizmet veren Eminevim sistemine Türkiye'nin herhangi bir ilinde oturan herkes katılabilir. 

Eminevim sistemi nedir?
Ödeme gücüne göre taksitlerin ve vadelerin kişiye özel düzenlendiği Eminevim sistemi ile kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Ödenecek taksit tutara ve vadeye göre uygun olan gruba kayıt edilen kişilerin yatırdıkları para havuzda birikiyor. Havuzda biriken para ile her ay kimin ev sahibi olacağı noter tarafında kura ile belirleniyor. 

Eminevim'de evini erken alan daha mı karlı?
Kiradan kurtulup kendi evini alan kişilerin ödemeleri devam ediyor. Evine erken alan üyenin taksit tutarı bir kereye mahsus bir miktar artıyor ve orada sabitleniyor. Evini henüz almamış sırasını bekleyen üyenin taksit tutarı ise her ay bir miktar düşüyor. 

Eminevim taksit dondurma yapılır mı?
Ödeme zorluğu çeken Eminevim üyeleri dilerlerse taksitlerini dondurabiliyor. Sistemden çıkmak isteyen kişiler ise havuzda biriken parasını geri alabiliyor. Evini teslim alan kişiler dilerlerse taksitlerini erken kapatabiliyor ya da evlerini kiraya verebiliyor.

Her türlü taşınmaz ve motorlu araçlarda geçerli olan Eminevim sisteminde faiz bulunmuyor. İşte Eminevim'in sunduğu sistemler şu şekilde;
- Peşinatı olmayan kişiler peşinatsız çekilişli sistemden,
- Peşinatı az olan dişiler sabit yardımlı çekilişli sistemden,
- Taksitlerinin sabit kalmasını isteyen kişiler vade ortası sistemden,
- Üyelik vadesi ödedikçe düşsün isteyen kişiler düşük taksitli çekilişli sistemden,
- Yatırım için Eminevim'i tercih eden kişiler değer artışlı sistemden yararlanabiliyor.

Eminevim sistemi nedir sorusunun videolu anlatımı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181