Emlak barışı yanlış beyan düzeltme!
Emlak barışı yanlış beyan düzeltme ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Yaklaşık 13 milyon yapıyı ilgilendiren yapı kayıt belgesi için 13 Ağustos 2018 tarihinden önce başvuruda bulunarak, hatalı veya eksik beyanda bulunduğu halde ödemelerini yapmış kişiler güncelleme yapabilecek. 

8 Haziran 2018 tarihinde başlayan yapı kayıt belgesi başvuruları 31 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek. Başvuruda bulunan kişiler 31 Aralık 2018 tarihine kadar kayıt bedellerini ödeyebilecek. Emlak barışı yanlış beyan düzeltme işlemi e devlet üzerinden yapılabilecek ve düzeltmeye onay verildiği zaman daha önce alınmış olan belge iptal edilerek yeni bir belge çıkarılacak. Bu şekilde emlak barışı başvuru düzeltme işlemi kolaylıkla yapılabiliyor.

Eğer yapılacak olan yapı kayıt belgesi düzeltme içeriğinde ada/parsel değişikliği, adres değişikliği, bağımsız bölüm sayısı değişikliği ile sınırlı ise bu düzeltmeler ödeme tutarını etkilemiyeceği için yeni yapı kayıt belgesi hemen indirilebilir. Fakat yapılacak düzenlemeler ek bir ödeme gerektiriyor ise ödeme yapıldıktan sonra ve doğrulanmış cep telefonu numarasına gelen kısa mesajdan sonra yeni belge indirilebilecek.

Emlak barışı yanlış beyan düzeltme detaylarını sizler için derledik. İmar barışı yanlış başvuru düzeltme ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181