Ev alana devlet desteği hangi banka?
Ev alana devlet desteği hangi banka sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Konut hesabına yapılan devlet desteğinden yararlanabilmek için mevduat veya katılım bankalarında TL cinsinden mevduat hesabı veya katılım fonu hesabı açtırması gerekiyor. Birçok kişi de devlet destekli konut hesabı hangi banka açıyor sorusunun cevabını araştırıyor.

Ev alana devlet desteği hangi banka sorusunun cevabı şu şekilde; Denizbank devlet konut hesabı, Ziraat Bankası konut birikim hesabı, İş Bankası konut hesabı, devlet destekli Halkbank konut kredisi hesabı, Finansbank konut kredisi birikim hesabı ve Yapı Kredi konut hesabı adı altında devlet katkılı konut hesabı açıyor.

Ayrıca diğer konut hesabı açan bankalar şu şekilde;
- Garanti
- Albaraka 
- Kuveyttürk
- Vakıfbank
- Akbank
- TEB

Bankalarda açılan konut hesabına devlet katkısından yararlanabilmek için ilk kez ev sahibi olacak olmak ve konut hesabı açtırıldıktan sonra en az 3 yıl hesaba düzenli ödeme yapılması gerekiyor. Ödemelerin düzenli yapılması gibi şartların arandığı konut hesabına devlet tarafından katkı yapılıyor.

Ev alana devlet desteği hangi banka sorusunun cevabını sizler için derledik. Konut hesabı hangi bankalarda var ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.
Devlet destekli konut hesabı 2018 detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181