Ev kira artışı Ocak 2019 ne zaman belli olacak?
Taşınmaz sahipleri tarafından merak edilen ev kira artışı Ocak 2019 ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Ev kirası artış oranları her ay düzenli olarak TÜİK arafından yayınlanan rapor kapsamında açıkça beyan ediyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından resmi sitesinde açıklanan ev kira artışı Ocak 2019 bilgisinin ne zaman açıklanacağı belli oldu.

Konut kira sözleşmesi bitiş tarihinden sonra uygulanan kira artışı TÜİK'in yayınladığı  Yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE)'nin 12 aylık ortalamalarının değişim oranına bakılarak hesaplanıyor. Ev sahipleri ve kiracılar tarafından merak edilen konut kira artışı Ocak 2019 oranlarının hangi tarihte açıklanacak sorusunun cevabı şu şekilde;

Ev kira artışı Ocak 2019 ne zaman belli olacak?
Ev kira artış oranları TÜİK'in resmi sitesi olan  'www.tuik.gov.tr' adresinde yayınlanıyor. Ocak ayı içerisinde yayınlanacak olan kira artış oranının da tarihi belli oldu. Kira artış oranı önümüzdeki ay 3 Ocak 2019 tarihinde ve saat 10:00'da sitede yayınlanacak.

Aralık 2018 dükkan kira artış oranı için tıklayınız
Konut kira artış oranı Aralık 2018 için tıklayınız.

Ev kira artışı Ocak 2019 ne zaman belli olacak ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181