Evin tamamına kredi alabilirmiyim?
Birçok kişinin merak ettiği evin tamamına kredi alabilirmiyim sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Gerek yatırımlık olsun gerekse oturma amaçlı olsun birçok insan ev sahibi olmak için konut kredisi kullanıyor. Hal böyle oluncada aradığı evi bulan kişiler vakit kaybetmeden konut kredisi başvusunu yapmak istiyor. Bu aşamada birçok kişi evin tamamına kredi çıkar mı ve evin tamamına kredi çekilir mi sorularının cevabını araştırıyor.

İşte evin tamamına kredi alabilirmiyim sorusunun cevabı;
Konut kredisi kullanarak evalınacağı zaman bankalar maksimum dairenin yüzde 80'lik değeri kadar kredi kullanımına izin veriyor. Kalan yüzde 20'lik kısım ise ön ödeme yapılıyor. Fakat evin tamamına kredi almak için bazı istisnalar bulunuyor. Bunlar şu şekilde;

Anlaşmalı konut projelerinden daire alarak
Sıfır peşinat imkanının bulunduğu anlaşmalı konut projelerinden daire satın alarak evin tamamına kredi alınabiliyor.

İhtiyaç kredisi kullanarak
Ön ödeme yapılacak olan yüzde 20'lik kısım ihtiyaç kredisi kullanarak kapatılabiliyor. Bu şekilde evin tamamına kredi çekilmiş oluyor. 

Başka bir ipotek göstererek
Kredi kullanılacak olan bankaya başka bir taşınmaz ipotek gösterilerek veya başka bir evden kira geliri var ise bu kira geliri bankaya sunularak da daha fazla kredi çekme imkanı bulunuyor.

Bankaya kefil göstererek
Son olarak bankaya birini kefil göstererek de evin tamamına kredi çekme imkanı sağlanıyor.

Evin tamamına kredi alabilirmiyim sorusunun cevabını sizler için derledik. Hangi banka evin tamamına kredi veriyor sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Evin tamamına kredi veren bankalar 2019 detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181