Eyüpsultan deprem toplanma alanları!
Türkiye'nin gündemindeki konulardan biri olan marmara depremi oldukça merak ediliyor. İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yaşayan kişiler tarafından merak edilen Eyüpsultan deprem toplanma alanları sizler için araştırıp derledik. 

İstanbul'da ve tüm marmara genelinde yaşanması beklenen marmara depremi ile ilgili uzmanlar zaman zaman açıklamalar yapıyor. Peki oldukça merak edilen konulardan biri olan büyük marmara depreminde Eyüpsultan toplanma bölgeleri nereleri olacak ? İşte Eyüpsultan deprem toplanma alanları haritası ;

Eyüpsultan deprem toplanma yerleri için tıklayınız.


Ayrıca AFAD sitesinden herhangi bir giriş yapmadan deprem toplanma yerlerini öğrenmek mümkün. Bunun için aşağıda verilen linke tıklayarak İstanbul ve Eyüpsultan ilçesini seçerek deprem toplanma yerlerini görüntüleyebilirsiniz.

Eyüpsultan deprem toplanma alanı ekranı için tıklayınız.

Eyüpsultan deprem toplanma bölgeleri sizler için derledik. Eyüpsultan deprem toplanma alanları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181