Fatih deprem toplanma alanları!
İstanbul'da Fatih ilçesinde ikamet eden vatandaşlar tarafından merak edilen konulardan biri olan Fatih deprem toplanma alanları sizler için araştırıp derledik.

Türkiye'nin gündeminde olan konulardan biri olan büyük marmara depremi ile ilgili uzmanlar zaman zaman açıklama yapıyor. Yaşanması beklenen marmara depremi için vatandaşlar önlem almak istiyor. Fatih'li  vatandaşlar tarafından merak edilen Fatih deprem toplanma yerleri henüz netlik kazanmadı. Ancak vatandaşlar Fatih deprem toplanma alanları e-Devlet üzerinden öğrenebiliyor.

Fatih deprem toplanma bölgeleri ile ilgili bilgi almak isteyen Fatih'li vatandaşlar E-Devlet’e (https://www.turkiye.gov.tr) giriş yaparak “Acil Toplanma Alanı Sorgulama” başlığından ikametlerine en uygun toplanma alanları bilgilerini öğrenebilecekler.


AFAD sitesinden herhangi bir giriş yapmadan deprem toplanma yerlerini öğrenmek mümkün. Bunun için aşağıda verilen linke tıklayarak İstanbul ve Fatih ilçesini seçerek deprem toplanma yerlerini görüntüleyebilirsiniz.

Fatih deprem toplanma alanı ekranı için tıklayınız.

Fatih deprem toplanma alanları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181