Fransız balkon nedir?
Birçok kişi tarafından merak edilen fransız balkon nedir yada fransız balkon ne demek sorusunun yanıtını sizler için araştırıp derledik.

Fransız balkon nedir ?
Günümüzde oldukça fazla kullanılan fransız balkonlar için pencere önü bariyerleride denilebilir. Paris'te çoğu yapılarda kullanılığı için bu ismi almıştır. Fransız balkonlarda normal balkonlarda kullanıldığı gibi masa, sandalye gibi aksesuarlar koyulmaz. Fransız balkon sayesinde camlar boydan boya açılabilir ve kişiler rahatlıkla temiz hava alabilir. 

Peki fransız balkon modelleri nasıldır ? İşte yanıtı...
Genellik fransız balkonlarda alüminyum, krom ve ferforje gibi materyallerden yapılmış olan korkuluk seçenekleri tercih ediliyor. Kullanılan malzeme ve montaj aşaması fransız balkonlar için çok önemlidir. Fransız balkonların korkuluk sistemleri mantolama malzemelerinin üzerine sabitlenmesi insan hayatı açısından ciddi sonuçlar yaratabilir.

Binalarda fransız balkon ölçüleri farklılık gösteriyor. Genellik fransız balkonlarda 50 cm'den küçük çıkma genişliği bulunur. Çocukların güvenliği için korkuluk arası mesafe 10 cm olarak öneriliyor. 

Fransız balkon nedir sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181