Gamze Akkuş İlgezdi kimdir?
Gamze Akkuş İlgezdi, 6 Nisan 1969'da İstanbul'da doğdu. Baba adı Dursun, anne adı Remziye'dir.

Diş Hekimi; Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirdi. Aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı. Siyaset Bilimleri alanında doktora eğitimine devam etmektedir.

SSK Okmeydanı Hastanesinde göreve başladı. Hizmet içi eğitimle çene cerrahisi master programına gönderildi. 9 yıl ameliyathane sorumluluğunu yürüttü. KESK'in aktif üyeleri arasında yer aldı. Okmeydanı SSK Hastanesinde Başhekim Yardımcılığı yaptı. 18 yıl çalıştığı kurumundan İçişleri Bakanlığına geçerek yerel yönetimlerde görev aldı. Gamze Akkuş İlgezdi, Kadın Sığınma Evi, Teknolojik Gençlik Merkezi, festivaller, sanat kurslarını da içeren kültürel ve sosyal çalışmaları projelendirip hayata geçirdi. Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümündeki yüksek lisansını "Yerel Yönetimlerde Kültür ve Sanat Politikaları" çalışmasıyla tamamladı. Sosyal Dönüşüm Vakfının Kurucusu ve Sözcüsüdür.

İngilizce bilen Gamze Akkuş İlgezdi, evli ve 1 çocuk annesidir.

Merve KURT / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181