İsmek emlak danışmanlığı kursu 2018!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi himayesinde hayat boyu öğrenme merkezi olarak faaliyet gösteren İsmek emlak danışmanlığı kursu, emlak alım satımı, ve kiralama başta olmak üzere emlak sektörüne daire aracılık işlemlerini yapmak için gerekli bilgi ve beceriye sahip kişilerin eğitilmesini hedefleyen bir eğitim programıdır.

İsmek emlak danışmanlığı kursu bünyesinde verilen dersler ise; bilgisayar kullanımı, halkla ilişkiler, hukuk, ticari matematik, tapu, şehir planlama, kadastro, emlak pazarlama ve değerlendirme olarak belirlenmiştir.

Bu programı tamamlayan öğrenciler, İsmek emlak danışmanlığı kursu bitirme sertifikası ile pazarlama ve emlak komisyonculuğu yapan şirketlerde çalışabilir veya serbest olarak kendi işyerlerini açabilmektedirler.

İsmek emlak danışmanlığı kursu toplam eğitim süresi 120 saat olup, başvurmak isteyenler internet üzerinden ön kayıt yaparak kursiyerlik müracaatı yapabilmektedir.

Ön kayıtların kesin kayda dönüşebilmesi için aday kursiyerlerin, İsmek emlak danışmanlığı kursu online kayıt işlemi esnasında belirtilen teslim tarihine kadar nüfus cüzdan fotokopileri ile başvuru yaptıkları kurs merkezine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Aksi takdirde kesin kayıt hakkını kaybedeceklerdir.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181