İşyeri kira sözleşmesi örneği 2019!
İşyeri kiralayacak olan vatandaşların merak ettiği işyeri kira sözleşmesi örneği 2019 bilgisini sizler için araştırdık.

İşte merak edilen işyeri kira sözleşmesi örneği 2019 bilgisi ve nasıl doldurulması gerektiği ile ilgili detaylar ;
Öncelikle kira kontratı nedir sorusunun yanıtını verelim. Kira kontratı, kiracı ve kiralayanın bilgilerinin yer aldığı, kiranın ödeneceği tarihin, kiranın bedelinin, kira artış oranının yer aldığı belgeye yani kiracı ile işyeri sahibi arasında yapılan sözleşmeye denir. 

İşyerleri için boş kira sözleşmesi örneği doldurulmalıdır. Bunun için işyerleri için kira sözleşmesi örneği doldurulurken dikkat edilecek bazı detaylar var. Kiralanan işyerinin adresine ve kiracı ile kiralayanın da iletişim bilgilerine yer verilmeli. İşyeri kira sözleşmesinde işyerinin bulunmuş olduğu mahalle, cadde ve sokak, numarası yer almalı. Ayrıca işyerini yeni kiralayacak olan kişinin T.C. kimlik numarası, kira bedelini hangi aralıklar ile ödeyeceği, kiralanan alanı hangi amaç ile kullanacağı gibi bilgilerin de ev kira sözleşmesi içerisinde yer alması gerekmektedir.

İşte merak edilen kira sözleşmesi örneği işyerleri için tıklayınız.

Peki işyeri kira sözleşmesi örneği 2019 nasıl doldurulur ?

- Kira sözleşmesi, her iki tarafı da haklarının güvenliği için noter huzurunda yapılmalı.
- İşyeri kira sözleşmesinde kiraya mevzu olan işyerinin hangi ilde bulunduğu yazılmalıdır.
- Sözleşme imzalama aşamasında ödenen nakit para da kontratta gene tarih de belirtilerek yazılmalı, imzalar atılmalıdır.
- İşyerinde yer edinen demirbaşlara ilişkin durumlar açıkça yazılmalı.
- İşyeri kira sözleşmesi hazırlarken, pul yapıştırılmalı ve sözleşmenin imzalandığı tarih belirtilmeli; ek olarak imza atılmalıdır.

İşyeri kira sözleşmesi örneği indirmek ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181