İyi Parti Bursa Milletvekili Adayları belli oldu!

İyi Parti Bursa Milletvekili Adayları 21 Mayıs 2018 tarihi itibariyle belli oldu. 60 milyona yakın seçmenin 24 Haziran’da cumhurbaşkanı ve 27.dönem milletvekili seçimleri için sandık başına gidecek. Referandum sonucu Türkiye yeni sistem olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş yaptı. Peki İyi Parti Bursa milletvekili adayları kimler oldu ?

Referandum karanı neticesinde 24 Haziran’da Türkiye yeni hükümet istemi için ilk kez sandık başına gidecek. Vatandaşlar hangi partiye oylarını vereceklerini büyük ölçüde netleştirirken, bir taraftan da seçim takvimi işlemeye devamediyor.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) geçtiğimiz günlerde cumhurbaşkanı adayları için oy pusulasındaki yerlerini belirlemişti. YSK dün de seçimlere girecek siyasi partilerin oy pusulasındaki yerlerini belirledi. YSK’nın belirlediği kura çekiminde Cumhur İttifakı 1. Sırada, CHP, İYİ Parti ve Saadet’in oluşturduğu Millet İttifakı ise 6. Sırada yer aldı. YSK’da bunlar yaşanırken siyasi partiler de milletvekili adaylarını belirledi. 27. Dönem milletvekili adaylarını ilk açıklayan parti MHP oldu.  MHP’yi CHP takip etti. İYİ Parti’nin 24 Haziran seçimleri için oluşturduğu İYİ Parti milletvekili adayları listesi de en çok merak edilenler arasında yer aldı.

1.BÖLGE
İSMAİL TATLIOĞLU
SAMİ BİLGE
YÜKSEL SELÇUK TÜRKOĞLU
YÜKSEL YILMAZ
ABDULLAH ALAGÖZ
SERMİN ÖZENSOY
ÜSTÜN TUNALIGİL
ÖZGÜR ŞİMŞEK
AYHAN TAYFUR
MERVE ASA

2.BÖLGE
AHMET KAMİL EROZAN
HASAN TOKTAŞ
ADNAN İSLAMOĞULLARI
SERPİL ARSLANTÜRK
ALİ EKBER CAN
BETÜL BAYRAKTAR ORHAN
İSMAİL ŞENOL
YAVUZ BÜLBÜL
FAZLI SEYİS
ÖZGEHAN KOÇER

İyi Parti Bursa Milletvekili Adayları için sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181