İzmir konut aidatları ne kadar?
REIDIN’in tarafından hazırlanan 2018 yılı Konut Projeleri Aidat Değerleri Raporu verilerine göre İzmir'in ortalama aidat tutarı metrekare bazında 2,67 TL. İzmir'de; 7,85 TL / metrekareden başlayan aidat ortalamaları 0,42 TL /metrekare değerlerine kadar düşüş gösteriyor.

İzmir'in en yüksek aidatlı markalı projesi 7,85 TL/metrekare ile Bayraklı'da yer alırken, en düşük aidat ortalamasına sahip projesi ise 0,27 TL/metrekare ile Menemen'de yer alıyor.



İzmir'in en yüksek aidatı Urla'da!
Metrekare bazında 5,35 TL aidat ortalaması ile İzmir'in en yüksek aidat ödeyen ilçesi Urla.  Urla'yı takip eden ilçeler ise şu şekilde; Bayraklı, Narlıdere, Bornova ve Karşıyaka.

Menemen'de ise aidat ortalaması 1,44 TL/metrekare.



İzmir'in en yüksek kira ortalaması Narlıdere'de!
İzmir'de kira ortalamalarının en yüksek olduğu ilçe Narlıdere. Narlıdere'yi kira ortalamalarında Urla, Karşıyaka, Bornova ve Bayraklı takip ediyor.



Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181