İzmirli konut satın alırken nelere dikkat ediyor?
Dünya'da konut fiyatlarının en çok arttığı kent olma özelliği taşıyan İzmir'de yapılan yeni konut projeleri emlak satın almadaki öncelikleri de belirtiyor.

Kavuklar Grup Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk: Ev almak isteyenler için en önemli kriter lokasyon. Sosyal donatı alanları, güvenlik gibi ayrıntılar da aileleri site yaşamına çekiyor. Tabii İzmirliler hala ev alırken, salonun genişliğine, mutfağın ferahığına ve balkonun büyüklüğüne de önem veriyor.

TİM Platform Satış Müdürü ve KW Proje Koordinatörü Cem Tekoral: İzmir'de ev alırken ençok dikkat edilen konu bulunduğu semt. Ardından da içindeki yaşam kalitesi ile fiyat geliyor. Balkona önem veriliyor. Toplu taşımaya, okul ve hastaneye yakınlık, otoban bağlantısı da tercih sıralamasında projeyi öne çıkarıyor.

Tanyer inşaat Satış Müdürü Ömür Sarsar: Evin yaşam kalitesine çok önem veriliyor. Balkonu ve bahçesi olsun, trafikle İç İçe olmasın, camları geniş olsun, otoparkı ve sosyal donatı alanları da bulunsun isteniyor.

Buca TURYAP Proje Müdürü Şükrü Doğru: Fiyat, doğru ürün, doğru mimari, doğru konum, doğru firma olarak sıralayabiliriz. Balkon da hala olmazsa olmaz. Ama alışık olduğu büyük balkonları almak artık lüks.

First Class Trust Union Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay: İzmirliler ev alırken çocukların İsteğini ön planda tutuyor. Ardından da hanımların beklentileri geliyor. Okula yakınlık, lokasyon, evi satanın alıcı üstünde yarattığı güven, sosyal donatı alanları ve güvenlik artık olmazsa olmazlar arasında.

Hürriyet İzmir Ege Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181