Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel kimdir?
Kartal Belediye Başkanı 2019 seçimleri ile Gökhan Yüksel oldu.İşte Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel kimdir sorusunun cevabı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 18 Haziran 1987’de Kartal’da doğdu. Eğitim hayatının ilk, orta ve lise dönemini Kartal’da tamamlayan Gökhan Yüksel, Celal Bayar Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun olmasının ardından Yüksek Lisans eğitimini, Marmara Üniversitesi’nde Sermaye Piyasası ve Borsa konusunda tamamladı. Gökhan Yüksel halen Aston Üniversitesi’nde İşletme Doktorası ve Yerel Yönetimlerde Ekonomi ve Bütçe konularında tez çalışması yapıyor.

2014 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kartal Belediye Meclis Üyesi seçilen Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi’nde Sosyal Yardım Komisyonu Başkanlığı, Encümen Üyeliği, Encümen Başkanlığı, İBB Meclis Üyeliği görevleri ile 2016 ve 2018 yılları arasında Kartal Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini de üstlenip genç yaşta birçok üst düzey vazifeyi başarıyla yerine getirerek, deneyim kazandı.

Bu tecrübelerin ışığında 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Kartal halkının takdiriyle yeni dönem Kartal Belediye Başkanı seçilen Gökhan Yüksel, aynı zamanda İstanbul’un da en genç belediye başkanı olarak Kartal’a hizmet veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181